• Öppettider

    ÖppettiderX

    VARDAGAR10–19

    LÖRDAG10–17

    SÖNDAG11–17

EVENT

Hjärtsäker zon

By Armina | In Nyheter, Uncategorized | on mars 2, 2016

När någon drabbas av plötsligt hjärtstopp är det bråttom om livet ska kunna räddas. Det gäller att snabbt larma 112 och genast sätta in hjärt-lungräddning samtidigt som någon hämtar närmaste hjärtstartare. Vi på vågengallerian är stolta över att få kalla oss för ”Hjärtsäker zon” och vi vet hur viktigt det är att vi besitter den här kunskapen som kan rädda liv.

Hjärtsäker zon, vad betyder det egentligen?

Hjärtsäker zon innebär att hjärt-lungräddning kan starta omedelbart och att en hjärtstartare kan sättas in inom 180 sekunder. Det betyder också att det på arbetsplatsen finns medarbetare som är utbildade i hjärt-lungräddning och att det finns en hjärtstartare på plats.

Tillsammans kan vi rädda liv!

 

 

 

No Comments to "Hjärtsäker zon"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright (C) Vågen Gallerian 2015.